Tarieven

De tarieven gelden t/m december 2016

De tarieven worden door diverse gemeenten vergoed en soms (gedeeltelijk) door een zorgverzekering. Zie hiervoor ook het menu “Vergoedingen”. U kunt hiervoor het beste uw polisvoorwaarden raadplegen of contact opnemen met uw verzekeraar. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op.
Kunt u vanwege persoonlijke omstandigheden de tarieven niet betalen, neem dan contact op. U kunt mogelijk in aanmerking komen voor een aangepast tarief.

Binnen de submenu’s volgen de tarieven van chewigemproducten, ouder-kind-massage, consulten, veel voorkomende onderzoeken en begeleiding.

Als ik naar u of de school toe kom, worden de reiskosten in rekening gebracht á € 0.25 per kilometer. Google Maps wordt ingezet om de afstand te bepalen. Indien er sprake is van een reistijd langer dan 30 minuten reken ik €15,00 per uur aan reistijdcompensatie.

 

Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is bepaald, zijn op alle overeenkomsten met praktijk Goochem in Balans de Algemene Voorwaarden van de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen) van toepassing.