Papa/mama consulent

Je bent ouder van een prachtige zoon of dochter, of wordt dit binnenkort! Hoe fantastisch is dat!

Maar, als moeder van drie kinderen weet ik, dat naast de prachtige positieve gevoelens, er zeker ook sprake kan zijn van veel vragen of gevoelens van onzekerheid.
Veel van je vragen kun je waarschijnlijk prima stellen tijdens de kortdurende gesprekken op het consultatiebureau, maar soms is het prettig om wat uitgebreider stil te staan bij jouw/jullie (misschien wel verschillende) ideeën over opvoeding en het (aankomende) ouderschap. Daarnaast kan het natuurlijk voor de meer ervaren ouder, van kinderen in de basisschool- of puberleeftijd, ook prettig zijn om tips te krijgen.

De inhoud van de gesprekken wordt door jou (jullie) bepaald. Indien gewenst kunnen handvaten geboden worden vanuit de mindfulness om stressbestendiger te worden in deze (nieuwe) rol.

 

Papa/mama in balans

Kom je de laatste tijd amper meer toe aan jezelf? Of voel je je ontzettend moe, prikkelbaar of uit balans?

Het is een bekende valkuil van ouders dat ze zichzelf nogal eens vergeten en zichzelf voorbij lopen. Een kind is enorm gebaat bij een ouder die zelf happy en in balans is.
Laat mij je helpen weer in balans te komen. Je krijgt toepasbare oplossingen toegereikt die je werkelijk in het dagelijks leven kunt toepassen.