Kettingen

Er zijn diverse kettingen verkrijgbaar, in heel veel kleuren! Op deze pagina treft u enkele voorbeelden aan. De uitgebreide collectie is te vinden in de catalogus.

Voor de catalogus klikt u op de volgende link:
sites/fc/fc7a7525d6d73ffa3d0789e4171ad32f/attachments/File/Catalogus.pdf
Alle sieraden uit deze catalogus zijn verkrijgbaar bij Goochem in Balans voor een scherpe prijs!

 

Buttons
chewigem-button-gremlinDeze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met gemiddelde-stevige kauwbehoefte.
De populaire buttons zijn de stevigste in ons assortiment, de siliconen hanger is hard en niet te buigen.


 

Raindrops
chewigem-raindrops-circusDeze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met gemiddelde kauwbehoefte. Een design in de vorm van een regendruppel in diverse kleuren verkrijgbaar.
De hanger voelt stevig en hard en is niet buigzaam.

 

 

 

Eternity
imagesDeze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met gemiddelde kauwbehoefte. Naast hun mooie design voelen deze zijdezacht aan, een fijn sieraad met extra tactiele input.
 

Cats
pen-cats-mew-chew1-510x600Deze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen met lichte kauwbehoefte. Een mooie en speelse sieradenlijn voor de jongere kinderen.

 


Dog Tags

chewy-chewigem-dog-tags-5948-500x500Deze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met lichte kauwbehoefte.
Door het stoere ontwerp en de buigzame siliconen ID plaatjes is deze ketting erg populair bij jongens en meiden.

Skulls

skullsDeze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met lichte-gemiddelde kauwbehoefte.
(Iets dikker dan de dog tags). Door het unieke, stoere ontwerp en de buigzame siliconen hanger is deze ketting geliefd bij jongens en meiden.