Armbanden

Er zijn diverse armbanden verkrijgbaar, voor kinderen en volwassenen.

Voor de catalogus klikt u op de volgende link:
sites/fc/fc7a7525d6d73ffa3d0789e4171ad32f/attachments/File/Catalogus.pdf
Alle sieraden uit deze catalogus zijn verkrijgbaar bij Goochem in Balans voor een scherpe prijs!

 

Emotie armband    Deze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met gemiddelde chewigem-emotie-armbandkauwbehoefte. Een uniek kauwsieraad wat een kind en volwassene kan helpen zijn gevoel te verwoorden naar zijn of haar omgeving. Binnenstebuiten te draaien. Rode kant (boze smiley en tekst: leave me be), groene kant (blije smiley en tekst: talk to me).  Geschikt voor gemiddelde kauwbehoefte. Kindermaat zelfde maat als de Tread armband Volwassen maat zelfde maat als de Bubba armband.

Wave armband  Deze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met gemiddelde kauwbehchewigem-bijtarmband-wave-regenboogoefte. Naast hun mooie design voelen deze zijdezacht aan, een fijn sieraad met extra tactiele input. Ook erg leuk om meerdere te combineren.

 

Tread armbanden voor kinderen
chewigem-tread-camouflageDeze kauwarmbanden zijn geschikt voor kinderen met gemiddelde kauwbehoefte. Een stoer design voor meiden en jongens van 3-14 jaar.

 

Twisters
chewigem-twister-lilaDeze kauwsieraden zijn geschikt voor kinderen met lichte kauwbehoefte. Een mooie en speelse sieradenlijn voor de jongere kinderen.

 

 

Bubba armbanden
bubba-bangle-group-low-res-180x120.jpgDeze kauwsieraden zijn geschikt voor volwassenen met gemiddelde kauwbehoefte.
Een mooi discreet design voor volwassenen.

 

Voor de catalogus klikt u op de volgende link:
sites/fc/fc7a7525d6d73ffa3d0789e4171ad32f/attachments/File/Catalogus.pdf