Chewigem

Goochem in Balans nu officieel verkooppunt van Chewigem-kauwsieraden

De Chewigem-kauwsieraden zijn speciaal ontworpen voor kinderen die vaak de behoefte hebben om ergens op te bijten en/of te kauwen.

Door te kauwen op deze sieraden kunnen deze kinderen zich beter concentreren, zich afsluiten voor prikkels van buitenaf en gevoelens van spanning en stress beter reguleren. Voor psychomotorisch en/of zintuiglijk hooggevoelige kinderen enorm geschikt lijkt mij!

Voor de catalogus klikt u op de volgende link:
sites/fc/fc7a7525d6d73ffa3d0789e4171ad32f/attachments/File/Catalogus.pdf
Alle sieraden uit deze catalogus zijn verkrijgbaar bij Goochem in Balans voor een scherpe prijs! Zie www.goocheminbalans.nl/page28.html

Geef uw bestelling per mail chantal.berens@gmail.com door, kom eens langs voor meer info of om je sieraad direct te kopen!

pica-chewigem-nb

Chewigem is uniek, stoer & veilig

De sieradenlijn van Chewigem is stoer vormgegeven en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Voor kinderen met lichte kauwbehoefte biedt ons assortiment de Twister armband in mooie pasteltinten en de Disc ketting in kleurrijke designs aan. Kinderen met een gemiddelde kauwbehoefte kunnen kiezen voor de Dog Tags, in de vorm van een ID-plaatje, de Chubes of de Raindrops. Van deze 3 is de Raindrop de stevigste. Verder heeft Chewigem voor de gemiddeld-extreme kauwbehoefte de dikkere Tread armbanden. Met een diameter van 55 mm zijn die armbanden geschikt voor kinderen van 3 tot 14 jaar. De gebruikte siliconen zijn vrij van gif en chemische toevoegingen. De levensduur van een kauwsieraad varieert doorgaans van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van het gebruik. De kauwsieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vrolijke designs. Ieder kind heeft al snel zijn eigen favoriet!